CÉGBEMUTATÓ

 

 

A Loós és Társa Kft olyan - a Loós és Fia Bt. tagjai által 2002. novemberében létrehozott - új gazdálkodó szervezet, mely a kommunális szolgáltatás terén nagy tapasztalatokkal és országos kapcsolatokkal rendelkezik. Alkalmaz környezetvédelmi és ADR biztonsági tanácsadót.

A Loós és Társa Kft a Loós és Fia Bt. tagjai révén 1991 óta vesz részt a hulladékszállítási tevékenységben, 1996 óta veszélyes hulladékok szállításában, 1999 óta Mobil WC-k bérbeadásában, karbantartásában, 2002 óta pedig az ipari televíziós kameravizsgálatban. 2006 óta Europ Assistance háztartási szolgáltató partner hálózat tagja volt 2021 év végéig. 2007 óta pedig cégünk a csatornák bontás nélküli javításával (csatorna béleléssel) is foglalkozik. 2011-től működtetünk gépjárműveinknél GPS nyomkövető rendszert, elősegítve a hatékony munkaszervezést.

 

Rendelkezünk a Környezet és Természetvédelmi Főfelügyelőség engedélyével, a folyékony állapotú veszélyes és nem veszélyes hulladékok szállítására a hulladékok termelőinek telephelye(i) és hasznosítók, ártalmatlanítók telephelyei közt.

KÜJ szám: 100 418 167

KTJ szám: 101 309 504

Szerződéses kapcsolatot alakítottunk ki az ártalmatlanításra/hasznosításra engedéllyel rendelkező cégekkel.

 

Cégünk elsődleges feladatának tartja a megrendelőinek, ügyfeleinek szakszerű, minőségi, a hatályos jogszabályok betartásával történő magas színvonalú kiszolgálását. Céljának tekinti, hogy a környezetvédelmi problémák, valamint a város környezeti állapotának javulásához, saját környezettudatos működése mellett, üzleti partnereit is környezettudatos viselkedésre ösztönözze. Társaságunk a mai világban igen fontos szerepet játszó környezetvédelmi előírásoknak és szempontoknak megfelelő európai szintű gépekkel és szakmai felkészültséggel igyekszik megoldani a felmerülő problémákat.

Megrendelőink számára a szolgáltatások általában Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén igénybe vehetőek. Nem ritka az országos felkérés sem, így szolgáltatásaink országhatáron belül is igénybe vehetőek. Több mint 1500 partnerrel állunk szerződéses vagy megrendelői kapcsolatban. Ez a szám a pandémianak köszönhetően (vírusos világjárvány) 2020 óta erősen csökkent, mivel több intézményt (iskolák, óvodák, konyhák...), szállodákat bezártak. Az országos leállásnak következtében, csökkentek a szolgáltatásunk felé irányuló igények.

Néhány referenciánk, eddigi munkáinkról:
- DMJV Önkormányzat és intézményei
- TEVA Gyógyszergyár Zrt.
- Friesland Campina Hungária Zrt.
- Metro Holding Hungary Kft.
- TESCO Global Áruházak Zrt.
- Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatósága
- Debmut Zrt., Heliker Zrt., CGC Hungary Kft.
- SADE Magyarország Kft, Vakond Kft.
- Betonút Zrt., OMS Hungaria Kft., Közgép Zrt.
- Strabag Zrt., Euro Aszfalt Kft., Magyar Posta Zrt.

 

Pályazit lehetőség 2012 évben: 12 m3 szennyvízszállító gépjármű/felépítmény vétele.

Pályazit lehetőség 2020 évben: Csatorna kamerák vétele.

 

Kedvező árainkkal és minőségi munkavégzéssel állunk Megrendelőink rendelkezésére, hosszú távú együttműködés esetén egyedi ajánlatokat készítünk.

Vegye igénybe szolgáltatásainkat, forduljon hozzánk bizalommal !